ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by murtada murtada 3 years, 7 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #852

    prashant
    Participant

    Hello ,

    Installed the orocrm platform-application as given at https://github.com/orocrm/platform-application.
    pointed the doc root /var/www/platform-application/web in apache vhost configuration.
    now hitting app.php takes me to the login page and after logging through admin,the page is struck at loading application,so far have checked the apache logs.the application logs are generated dev.log but does not contain anything.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Replies
  • #854

    prashant
    Participant

    now solved.running bash install.sh ..it gave the java not found.installed the java and now its fine.

    #865
    murtada
    murtada
    Participant

    Hi,
    am facing the same

    checking the logs
    it seems that its looking in the wrong path for some files

    and her is the access logs

    my installation path is
    /Users/Murtada/Sites/hajer/

    #867
    Dima Soroka
    Dima Soroka
    Oro Core

    Hi guys

    It is an issue in last release and will be fixed in next one. Few workarounds:

      Configure vhost and define “web” as document root for your application.
      Override/update /Oro/Bundle/UIBundle/Resources/views/Default/require.js.config.html.twig and change “baseUrl: ‘/bundles/’,” to “baseUrl: ‘{{ app.request.basepath }}/bundles/’,”
    #868
    murtada
    murtada
    Participant

    Thanks Dima ,

    what I did is just coping the bundles directory to the root path till this get fixed

    cheers

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.