ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 3 replies, has 1 voice, and was last updated by  hmadhur 1 week, 1 day ago.

  • Creator
    Topic
  • #39515

    hmadhur
    Participant

    Hi,

    When I am trying do a fresh install, I am getting stuck at the Load Translations step.

    The log is as follows:

    If I run the “app/console oro:language:update” command on the command prompt, it executes properly. So why am I getting the error. Moreover if I run all the assets install, assetic dump, translation dump, etc… commands individually from the command prompt, all execute well without any issues. But when I run the oro:requirejs:build command, I am getting the following error:

    What could be the issue?

    Thanks.
    Madhur

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Replies
  • #39521

    hmadhur
    Participant

    Sorry for not updating the Environment details:

    Environment: CentOS 7.3, Apache, MySQL 5.8
    OroCRM: Fresh Install: 2.4

    #40322

    hmadhur
    Participant

    Guys,

    No help in this regard?

    I am unable to install the 2.4 version????

    I have added the environment variable in .bashrc so that every session gets the composer_home env variable. But it is not working.

    Thanks.
    Madhur

    #40323

    hmadhur
    Participant

    Ok got it.

    This is the link you can get the resolution from:

    composer_home environment variable not set
    Look for Samlikins response in the above link.

    Set the environment variable in the virtual host config file and the web/.htaccess file.

    Restart the services and you are done.

    Thanks and Regards,
    Madhur

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.