ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Marko 3 months, 2 weeks ago.

  • Creator
    Topic
  • #30410
    thinh2010
    thinh2010
    Participant

    Hi Team,

    I created a process with cron trigger, to send email.
    and I setup the crontab like this:

    My process I config run every minute to test.

    But it doesn’t work well

    The Job menu I can see the job is success but I dont receive any email. This is display in Job menu:

    I tried to run this command manual:

    and it works, I can receive the email.

    Do you have any idea?
    Thanks,

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Replies
  • #31608
    Mike Kudelya
    Mike Kudelya
    Oro Core

    Hi

    Here is my process:

    I’m able to retrieve emails every minute. My version is 1.10.14. Which version are you using ? Can you give me your process yml ?

    #31656
    thinh2010
    thinh2010
    Participant

    Hi,

    Sorry for late reply,

    This is my process yml. My version is 2.0.0-rc.1 (I am going to upgrade to 2.0.0)

    It looks quite complicated, but I am sure it works when I run in the command.

    #32621
    Mike Kudelya
    Mike Kudelya
    Oro Core

    Hi

    I have analogical behaviour. Probably you found the bug. We will investigate the problem. As workaround i can suggest you put this code to this line:

    #35057

    Marko
    Participant

    Hi Mike Kudelya,

    Any update on this issue? I am encountering same issue, btw, your code seems to fix it but I would like to avoid changing the core.

    Any chance for a patch?

    Many thanks.

    • This reply was modified 3 months, 3 weeks ago by  Marko.
    • This reply was modified 3 months, 3 weeks ago by  Marko.
    #35068

    Marko
    Participant

    Anyone ? 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.