ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by Mike Kudelya Mike Kudelya 6 months, 4 weeks ago.

  • Creator
    Topic
  • #30182

    KnutFr
    Participant

    Hi,

    I have an issue when I’m trying to change my language (same issue with any language) here is a screenshot without loading mixed content :

    First crash, without mixed content loaded

    And here the screenshot of javascript console just before loading of mixed content.

    First crash, without mixed content loaded

    I’m running my app in a particular environnement (Docker via (https://github.com/djocker/orocrm) / SSL with Letsencrypt.

    I have added schemes https to oro_expose routing like that :

    Did I do something wrong ?

    Thanks,
    Adrien STEFANSKI

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Replies
  • #30494

    KnutFr
    Participant

    Here more information :

    This issue can be reproduce with any forms contained in modal. For example i have exactly the same issue when i’m trying to mail someone from his profil :

    Crash on mail

    However, when I try to directly access the form url (on HTTPS mode), it works great (idem for adding a language, access directly by url works…) but with basic access, “Widgets loading failed” each time.

    Regards,
    Adrien STEFANSKI

    #30883
    Mike Kudelya
    Mike Kudelya
    Oro Core

    Hi

    I have setup https on local machine (1.10 and 2.0) and i can’t reproduce your case. Can you provide steps to enable https on your docker image ?

    #30890

    KnutFr
    Participant

    Hi,
    I use a docker container reverse-proxy : https://github.com/jwilder/nginx-proxy
    and this container : https://github.com/JrCs/docker-letsencrypt-nginx-proxy-companion to enable SSL with let’s encrypt
    and I add environments parameters to my crm container to set the SSL (VIRTUAL_HOST, LETSENCRYPT_HOST & LETSENCRYPT_EMAIL).

    Thanks

    Adrien

    #32767

    KnutFr
    Participant

    Anyone with the same issue ?

    Thanks
    Adrien

    #32781
    Mike Kudelya
    Mike Kudelya
    Oro Core

    Hi

    Would it be possible for you to send me an archive with a docker directory to mkudelia@oroinc.com or give a link to it a file storage? I will do my best to find out what the problem is. Thank you!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.