ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Igor Chornobay Igor Chornobay 2 years, 7 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #6857
    Igor Chornobay
    Igor Chornobay
    Participant

    Hi there,

    Could you describe me how to initialize SalesProces after Lead creation?
    Based on the information in documentation I created process.yml config and load configuration by comand app/console oro:process:configuration:load. But when I create Lead SalesProcess is not created.

    Here is my process.yml:

    Jobs is running.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Replies
  • #6858
    Igor Chornobay
    Igor Chornobay
    Participant

    Versions:

    oro/platform – 1.3.0
    oro/crm – 1.3.0

    #6877
    Yevhen Shyshkin
    Yevhen Shyshkin
    Oro Core

    Hello, Igor.

    I’ve found several issues in your configuration:

    1) There is no attribute for CreateEntity action (see for “Process 50 failed: Attribute name parameter is required” in job error log)

    2) Lead data should be set to SalesFunnel entity, root entity is accessible via $.data (“data” is a key used to store root entity)

    Here is how it should look like. I’ve tested it in 1.4 with organization support – it worked.

    #6923
    Igor Chornobay
    Igor Chornobay
    Participant

    Yevhen,

    it also works in 1.3.
    Thank you very much!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.