ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 4 replies, has 4 voices, and was last updated by  stalxed 2 years, 2 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #7382
    alendo
    alendo
    Participant

    This is my datagrid:

    I receive this error, but I don’t what is the problem that should be related to the doctrine query generated by datagrid:

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Replies
  • #7385
    Yevhen Shyshkin
    Yevhen Shyshkin
    Oro Core

    Hello, @alendo.

    Look’s like the problem is here:

    Your main entity has alias edu_goals, but then you are trying to perform join using alias edu_cloud that in fact is not defined. Probably, it’s a typo – then you simply should use existing alias edu_goals instead of edu_cloud (or vice versa).

    If after you change aliases and make sure that query builder is valid you’ll still have this issue, then you have two options:

    1) you can make you association bidirectional, i.e. each side will know about other side;

    2) you can manually specify join condition using WITH keyword and specify which fields should be used to perform join, here is example.

    If you still have issue after these fixes – please, put here full exception log and entities structure – I’ll try to reproduce it locally.

    #7388

    Rodolfo
    Participant

    Hi alendo,

    I managed to fix some rendering errors using the query monitor from http://YOUR_HOST/app_dev.php/
    You can grab the full sql query and test using your sql client.

    #7392
    alendo
    alendo
    Participant

    Thank you for your answers, but in the meantime I corrected the error and I experience the same. The problem was that I used orocrm annotation for new entity without add organization field …

    #7443

    stalxed
    Participant

    I also spent a lot of times on this bug 🙁

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.