ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  MAKE-UP 2 years, 4 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #10069

    MAKE-UP
    Participant

    I have a problem with the magento sync. I have setup everything. SOAP user, channel and integration is working. It gives me a “Connection was successful.”

    When I want to sync then it tries a few seconds and the sync stops and fail. Here is the log.

    Run sync for “MAGENTO” integration.
    Start processing “website_dictionary” connector
    Stats: read [2], processed [0], updated [0], added [0], deleted [0], invalid entities: [0]
    Start processing “store_dictionary” connector
    Stats: read [10], processed [0], updated [0], added [0], deleted [0], invalid entities: [0]
    Start processing “customer_group_dictionary” connector
    Stats: read [14], processed [0], updated [0], added [0], deleted [0], invalid entities: [0]
    Scheduling initial synchronization
    Start processing “customer” connector
    Looking for batch
    Stats: read [0], processed [0], updated [0], added [0], deleted [0], invalid entities: [0]
    Errors were occurred:

    [message] Call to a member function getBackend() on a non-object
    [request] <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV=”http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/” xmlns:ns1=”urn:Magento”><SOAP-ENV:Body><ns1:oroCustomerListRequestParam><sessionId>08b831b61635cdd95502ecddcb539d73</sessionId><filters><complex_filter><complexObjectArray><key>updated_at</key><value><key>gt</key><value>2015-05-14 19:07:32</value></value></complexObjectArray><complexObjectArray><key>updated_at</key><value><key>lte</key><value>2015-05-14 19:07:28</value></value></complexObjectArray></complex_filter></filters><pager><page>1</page><pageSize>100</pageSize></pager></ns1:oroCustomerListRequestParam></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>

    [response] <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV=”http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/”><SOAP-ENV:Body><SOAP-ENV:Fault><faultcode>SOAP-ENV:Server</faultcode><faultstring>Call to a member function getBackend() on a non-object</faultstring></SOAP-ENV:Fault></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>

    [code] 500

    Start processing “cart” connector
    Looking for batch
    Stats: read [0], processed [0], updated [0], added [0], deleted [0], invalid entities: [0]
    Errors were occurred:

    [message] SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column ‘lte’ in ‘where clause’
    [request] <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV=”http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/” xmlns:ns1=”urn:Magento”><SOAP-ENV:Body><ns1:oroQuoteListRequestParam><sessionId>08b831b61635cdd95502ecddcb539d73</sessionId><filters><complex_filter><complexObjectArray><key>updated_at</key><value><key>gt</key><value>2015-05-14 19:07:32</value></value></complexObjectArray><complexObjectArray><key>updated_at</key><value><key>lte</key><value>2015-05-14 19:07:28</value></value></complexObjectArray></complex_filter></filters><pager><page>1</page><pageSize>100</pageSize></pager></ns1:oroQuoteListRequestParam></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>

    [response] <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV=”http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/”><SOAP-ENV:Body><SOAP-ENV:Fault><faultcode>1</faultcode><faultstring>SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column ‘lte’ in ‘where clause'</faultstring></SOAP-ENV:Fault></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>

    [code] 200

    Start processing “order” connector
    Looking for batch
    Stats: read [0], processed [0], updated [0], added [0], deleted [0], invalid entities: [0]
    Errors were occurred:

    [message] SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column ‘lte’ in ‘where clause’
    [request] <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV=”http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/” xmlns:ns1=”urn:Magento”><SOAP-ENV:Body><ns1:oroOrderListRequestParam><sessionId>08b831b61635cdd95502ecddcb539d73</sessionId><filters><complex_filter><complexObjectArray><key>updated_at</key><value><key>gt</key><value>2015-05-14 19:07:32</value></value></complexObjectArray><complexObjectArray><key>updated_at</key><value><key>lte</key><value>2015-05-14 19:07:28</value></value></complexObjectArray></complex_filter></filters><pager><page>1</page><pageSize>100</pageSize></pager></ns1:oroOrderListRequestParam></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>

    [response] <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV=”http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/”><SOAP-ENV:Body><SOAP-ENV:Fault><faultcode>1</faultcode><faultstring>SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column ‘lte’ in ‘where clause'</faultstring></SOAP-ENV:Fault></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>

    [code] 200

    Start processing “newsletter_subscriber” connector
    Looking for batch
    Stats: read [0], processed [0], updated [0], added [0], deleted [0], invalid entities: [0]
    Errors were occurred:

    [message] SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column ‘lte’ in ‘where clause’
    [request] <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV=”http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/” xmlns:ns1=”urn:Magento”><SOAP-ENV:Body><ns1:newsletterSubscriberListRequestParam><sessionId>08b831b61635cdd95502ecddcb539d73</sessionId><filters><complex_filter><complexObjectArray><key>change_status_at</key><value><key>gt</key><value>2015-05-14 19:07:32</value></value></complexObjectArray><complexObjectArray><key>change_status_at</key><value><key>lte</key><value>2015-05-14 19:07:28</value></value></complexObjectArray></complex_filter></filters><pager><page>1</page><pageSize>100</pageSize></pager></ns1:newsletterSubscriberListRequestParam></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>

    [response] <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV=”http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/”><SOAP-ENV:Body><SOAP-ENV:Fault><faultcode>1</faultcode><faultstring>SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column ‘lte’ in ‘where clause'</faultstring></SOAP-ENV:Fault></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>

    [code] 200

    Completed

    Here is the MAGENTO log

    015-05-14T18:57:38+00:00 DEBUG (7): Trying to get property of non-object/var/www/vhosts/***/httpdocs/app/code/community/Oro/Api/Helper/Data.php
    2015-05-14T18:57:38+00:00 DEBUG (7): Trying to get property of non-object/var/www/vhosts/***/httpdocs/app/code/community/Oro/Api/Helper/Data.php
    2015-05-14T18:57:39+00:00 DEBUG (7): Trying to get property of non-object/var/www/vhosts/***/httpdocs/app/code/community/Oro/Api/Helper/Data.php
    2015-05-14T18:57:39+00:00 DEBUG (7): Trying to get property of non-object/var/www/vhosts/***/httpdocs/app/code/community/Oro/Api/Helper/Data.php
    2015-05-14T18:57:40+00:00 DEBUG (7): Trying to get property of non-object/var/www/vhosts/***/httpdocs/app/code/community/Oro/Api/Helper/Data.php
    2015-05-14T18:57:40+00:00 DEBUG (7): Trying to get property of non-object/var/www/vhosts/***/httpdocs/app/code/community/Oro/Api/Helper/Data.php
    2015-05-14T18:57:43+00:00 DEBUG (7): Trying to get property of non-object/var/www/vhosts/***/httpdocs/app/code/community/Oro/Api/Helper/Data.php
    2015-05-14T18:57:43+00:00 DEBUG (7): Trying to get property of non-object/var/www/vhosts/***/httpdocs/app/code/community/Oro/Api/Helper/Data.php
    2015-05-14T18:57:45+00:00 DEBUG (7): Trying to get property of non-object/var/www/vhosts/***/httpdocs/app/code/community/Oro/Api/Helper/Data.php
    2015-05-14T18:57:45+00:00 DEBUG (7): Trying to get property of non-object/var/www/vhosts/***/httpdocs/app/code/community/Oro/Api/Helper/Data.php

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Replies
  • #10070

    MAKE-UP
    Participant

    Now I have created a new user and a new channel. This time it synced only 56 customers.

    Run sync for “Magento” integration.
    Start processing “website_dictionary” connector
    Stats: read [2], processed [0], updated [0], added [0], deleted [0], invalid entities: [1]
    Some entities were skipped due to warnings:
    Error in row #2. code: This value is too long. It should have 32 characters or less.
    Start processing “store_dictionary” connector
    Stats: read [10], processed [10], updated [0], added [10], deleted [0], invalid entities: [0]
    Errors were occurred:
    An exception occurred while executing ‘INSERT INTO orocrm_magento_store (store_code, store_name, origin_id, website_id, channel_id) VALUES (?, ?, ?, ?, ?)’ with params [“de_de”, “deutsch”, 1, null, 2]:

    SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1048 Column ‘website_id’ cannot be null
    Start processing “customer_group_dictionary” connector
    Stats: read [14], processed [0], updated [0], added [0], deleted [0], invalid entities: [0]
    Start processing “customer” connector
    Looking for batch
    found 0 entities
    Stats: read [0], processed [0], updated [0], added [0], deleted [0], invalid entities: [0]
    Start processing “order” connector
    Looking for batch
    found 0 entities
    Stats: read [0], processed [0], updated [0], added [0], deleted [0], invalid entities: [0]
    Completed

    #10071
    Dmitry Khrysev
    Dmitry Khrysev
    Oro Core

    Hi.
    May you provide information about used versions of magento and OroCRM Bridge?

    #10079

    MAKE-UP
    Participant

    I have the latest OROCRM Bridge and Magento 1.7.0.3
    Now I was able to sync when I created a new SOAP user. A old one did not work.

    The problem now is that the connection says

    Native Magento API is used. I donĀ“t know why I have the latest bridge installed

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.