ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  hmadhur 4 days, 20 hours ago.

  • Creator
    Topic
  • #39361

    hmadhur
    Participant

    Hi,

    I have created my own bundles for some inventory related stuff. The bundles themselves are working fine. I am having problem with Navigation.

    If I create its own menu tab the menu items show up properly, but if I want to add them to the activities menu they don’t show up. What can be the issue. Details below:

    Application: OroCRM ver 2.3, Community Edition
    Environment: CentOS 7.3, Apache 2.4.6, PHP 7.1.8, MySQL ver 5.7

    Please find my code below:

    If I uncomment part_hierarchy_activities, they show up in their own menu just fine. But I want them to show up under activities. The merge_strategy does not make any difference if I comment it or uncomment it.

    Please let me know where am I going wrong?

    Thanks.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Replies
  • #39436

    jderdziak
    Participant

    Hello,

    I’ve tried your configuration and it seems to working:

    Activities menu

    Please, make sure you’ve cleared the cache, that the routes (partreference_partfamily_index, partreference_partindex_index) exist and there are no errors in app/log/prod.log.

    Also check on dev environment if you are able to see those menu elements.

    Regards
    Jakub

    #39471

    hmadhur
    Participant

    Hey Jakub,

    Thanks for the response.

    I have deleted the cache files several times and executed the command “app/console cache:clear” after deleting the cache folders “dev”, “prod” and “sessions”. But it does not show up.

    The routes exist as they work in a separate menu tab. And I am working in the dev environment only.

    But still the menu items refuse to show up. I am trying all kinds of things. Is there any other command in “app/console” to refresh the navigation items? Maybe that will help?

    Thanks.

    Madhur

    #39472

    jderdziak
    Participant

    Honestly I haven’t used any command: just copied your yml and see it immediately on dev env. Have you checked logs?

    Regards
    Jakub

    #39475

    hmadhur
    Participant

    Yes, I have checked the logs. Nothing in there related to navigation or routes.

    Does it make a difference that it is coming from the src folder? Basically this is a custom bundle. So I was thinking that it would not allow to add in the standard menu’s.

    But it was working in ver 1.8 and 1.9. Ver 2.3 is giving issues.

    Regards,
    Madhur

    #39492
    Dmitry Khrysev
    Dmitry Khrysev
    Oro Core

    Hi, hmadhur. Please check that your bundle is loaded after ActivityBundle, where activities_tab group is added to menu. Maybe you are referencing group that does not exists yet.

    #40337

    hmadhur
    Participant

    Hi Dmitry,

    How do I do that? Do I need to give some priority setting / configuration in the bundles.yml?

    Please let me know.

    Thanks,
    Madhur

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.