ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by Artem Liubeznyi Artem Liubeznyi 1 year, 9 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #14964

    Razva
    Participant

    Hey,

    I’ve configured email (IMAP/SMTP) for two Gmail addresses. One is fetched but one it’s not. The email is in Inbox, unread.

    Please note that the email came from the same address. Example: I’ve sent, from my personal address, two emails to two different addresses which are both in Oro. One got fetched, one didn’t.

    Emails received from other addresses are fetched, so it’s not a connectivity issue. Basically Oro will not fetch emails that came from the same sender, but on two different addresses.

    Nothing in the Apache log nor in Oro log. I’ve also tried to manually run the cron, the result is ok (Processing command “oro:cron:imap-sync”: added to job queue).

    Any hints on how to fix this?

    Thank you!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Replies
  • #14980
    Artem Liubeznyi
    Artem Liubeznyi
    Oro Core

    Hey Razvan,

    Have you configured these two addresses for the same user? If so, it won’t work—we only support one mailbox per user so far.

    #14985

    Razva
    Participant

    The mailboxes are “shared” between two users, both with Administrator permissions. These two users have their own personal address.

    #14989
    Artem Liubeznyi
    Artem Liubeznyi
    Oro Core

    To share mailboxes between two or more users you have to create them as “System” mailboxes—that’s a new feature we have added in 1.8 release.

    Please check this forum topic for details and examples: http://www.orocrm.com/forums/topic/an-email-address-used-by-multiple-users

    Thank you.

    #14997

    Razva
    Participant

    Yes, that’s exactly what I’ve done. The problem is exactly the one I’ve specified at the first post: if the same sender sends a message to both “System mailboxes”, one of the mailbox will refuse the message.

    Just try to send, from your address, the same email to two System Mailboxes in the same system and see what’s the result. 🙂

    #15146
    Artem Liubeznyi
    Artem Liubeznyi
    Oro Core

    Oh, I see. It’s a bug then, thanks for noticing. Added it to the fix list.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.