ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 10 replies, has 4 voices, and was last updated by Yevhen Shyshkin Yevhen Shyshkin 1 year, 7 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #16308
    livelydesigns
    livelydesigns
    Participant

    OROCRM Ver 1.8.2

    Getting error “Log Call – Widget content loading failed” when trying to log a call.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Replies
  • #16309
    Artem Liubeznyi
    Artem Liubeznyi
    Oro Core

    Thanks for the heads up, we will investigate this issue.

    Do you have any logs that could help us?

    #17310

    mattymcc6
    Participant

    We’re receiving the “Widget Content Loading Failed” error when trying to import a leads list. We used the data import template but still cannot import our leads.

    #17313
    Artem Liubeznyi
    Artem Liubeznyi
    Oro Core

    Hi,

    Can you please provide any logs?

    #17314

    mattymcc6
    Participant

    Hi Artem,

    Thanks for getting back so quickly. Here are the log when we failed importing leads…

    [2016-03-23 16:13:51] request.CRITICAL: Uncaught PHP Exception Symfony\Component\OptionsResolver\Exception\InvalidOptionsException: “The option “entityName” with value null is expected to be of type “string”, but is of type “NULL”.” at /home/razorerp/public_html/razorcrm/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/OptionsResolver/OptionsResolver.php line 892 {“exception”:”[object] (Symfony\\Component\\OptionsResolver\\Exception\\InvalidOptionsException: The option \”entityName\” with value null is expected to be of type \”string\”, but is of type \”NULL\”. at /home/razorerp/public_html/razorcrm/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/OptionsResolver/OptionsResolver.php:892)”} []
    [2016-03-23 16:16:42] request.CRITICAL: Uncaught PHP Exception Symfony\Component\OptionsResolver\Exception\InvalidOptionsException: “The option “entityName” with value null is expected to be of type “string”, but is of type “NULL”.” at /home/razorerp/public_html/razorcrm/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/OptionsResolver/OptionsResolver.php line 892 {“exception”:”[object] (Symfony\\Component\\OptionsResolver\\Exception\\InvalidOptionsException: The option \”entityName\” with value null is expected to be of type \”string\”, but is of type \”NULL\”. at /home/razorerp/public_html/razorcrm/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/OptionsResolver/OptionsResolver.php:892)”} []
    [2016-03-23 19:35:54] request.CRITICAL: Uncaught PHP Exception Symfony\Component\OptionsResolver\Exception\InvalidOptionsException: “The option “entityName” with value null is expected to be of type “string”, but is of type “NULL”.” at /home/razorerp/public_html/razorcrm/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/OptionsResolver/OptionsResolver.php line 892 {“exception”:”[object] (Symfony\\Component\\OptionsResolver\\Exception\\InvalidOptionsException: The option \”entityName\” with value null is expected to be of type \”string\”, but is of type \”NULL\”. at /home/razorerp/public_html/razorcrm/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/OptionsResolver/OptionsResolver.php:892)”} []

    #17326
    Yevhen Shyshkin
    Yevhen Shyshkin
    Oro Core

    Hello, mattymcc6.

    Issue related to “entityName” option might happen if you did some modifications at Leads grid page (e.g. overridden template) and then updated apllication – so, you should check why entity name is not passed to controller.

    Here is the entry point to debug this issue – you should check if you have “entity” parameter at your request, and if not – check why it isn’t there are pass correct class name.

    #17335

    mattymcc6
    Participant

    Hi Yevhen,

    Thank you for the insight. I will relay the message to our sys admin and try again. Thank you

    #17349
    livelydesigns
    livelydesigns
    Participant

    Warning: date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system’s timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone ‘UTC’ for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/livi/public_html/crm.livi.cm/app/cache/dist/prod/classes.php on line 6725

    Fatal error: Uncaught exception ‘RuntimeException’ with message ‘Failed to start the session because headers have already been sent by “/home/livi/public_html/crm.livi.cm/app/cache/dist/prod/classes.php” at line 6725.’ in /home/livi/public_html/crm.livi.cm/app/cache/dist/prod/classes.php:118 Stack trace: #0 /home/livi/public_html/crm.livi.cm/app/cache/dist/prod/classes.php(192): Symfony\Component\HttpFoundation\Session\Storage\NativeSessionStorage->start() #1 /home/livi/public_html/crm.livi.cm/app/cache/dist/prod/classes.php(496): Symfony\Component\HttpFoundation\Session\Storage\NativeSessionStorage->getBag(‘attributes’) #2 /home/livi/public_html/crm.livi.cm/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/Security/Http/Firewall/ExceptionListener.php(213): Symfony\Component\HttpFoundation\Session\Session->set(‘_security.main….’, ‘http://crm.livi…’) #3 /home/livi/public_html/crm.livi.cm/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/Security/Http/Firewall/ExceptionListener.php(191): Symfony\Component\Security\Http\Firewall\E in /home/livi/public_html/crm.livi.cm/vendor/twig/twig/lib/Twig/Parser.php on line 182

    #17354
    Yevhen Shyshkin
    Yevhen Shyshkin
    Oro Core

    You should specify date.timezone value in PHP configuration at php.ini.
    http://php.net/manual/en/datetime.configuration.php

    #17404
    livelydesigns
    livelydesigns
    Participant

    Yeah it is specified! That’s why I’m stumped! There’s a large amount of php scripts on the server that make use of date and timezone functions and none are failing nor warning.. It’s odd this

    #17418
    Yevhen Shyshkin
    Yevhen Shyshkin
    Oro Core

    We’ve faced such issue if system had several installed PHP interpreters (one for CLI and another for Web server), so they have different configs – please, check this case too.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.