ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 4 replies, has 4 voices, and was last updated by  Alexander 1 year, 10 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #14805

    Alex Barylski
    Participant

    I have tried both web and cli install with no success:

    1. Web installer – Everything passes checklist and when I click “Next” it grinds and eventually errors with

    No route found for “GET /app.php/installer”

    app.php is alarming as I am certain I have the NGINX pointing to app_dev.php

    2. CLI installer I entered

    php app/console oro:install --drop-database --force --timeout=3000

    And that resulted in an error similar to this

    [Symfony\Component\Filesystem\Exception\IOException]
    Failed to remove directory /var/www/project/app/cache/dev_old/security

    cache:clear [–no-warmup] [–no-optional-warmers] [-h|–help] [-q|–quiet] [-v|vv|vvv|–verbose] [-V|–version] [–ansi] [–no-ansi] [-n|–no-interaction] [-s|–shell] [–process-isolation] [-e|–env=”…”] [–no-debug] [–jms-job-id=”…”] [–current-user=”…”] [–current-organization=”…”] [–disabled-listeners=”…”] command

    [RuntimeException]
    The command terminated with an exit code: 1.

    oro:install [–application-url[=”…”]] [–organization-name[=”…”]] [–user-name[=”…”]] [–user-email[=”…”]] [–user-firstname[=”…”]] [–user-lastname[=”…”]] [–user-password[=”…”]] [–force] [–timeout[=”…”]] [–symlink] [–sample-data[=”…”]] [–drop-database] [-h|–help] [-q|–quiet] [-v|vv|vvv|–verbose] [-V|–version] [–ansi] [–no-ansi] [-n|–no-interaction] [-s|–shell] [–process-isolation] [-e|–env=”…”] [–no-debug] [–jms-job-id=”…”] [–current-user=”…”] [–current-organization=”…”] [–disabled-listeners=”…”] command

    Any ideas?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Replies
  • #14816

    ad.yassine
    Participant

    Hello,

    Can you try this :
    php app/console oro:install --force --timeout=0

    Let me know ..

    #14817
    Ivan Klymenko
    Ivan Klymenko
    Oro Core

    Hi Alex,
    web installer works only for prod environment, so to use it, you have to configure your web-server to use also app.php as entry point. As for the console command, it could be a timeout issue, so solution proposed above should work. If these solutions will not work for you, please check the logs and tell us.

    #14819

    Alex Barylski
    Participant

    It was the timeout issue – however even CLI resulted in an Exception:

    Cleaning up
    21:19:01 [file+] /var/www/project/web/js/oro.min.js
    Clearing the cache for the dev environment with debug true

    [Symfony\Component\Filesystem\Exception\IOException]
    Failed to remove directory /var/www/project/app/cache/dev_old/twig

    cache:clear [–no-warmup] [–no-optional-warmers] [-h|–help] [-q|–quiet] [-v|vv|vvv|–verbose] [-V|–version] [–ansi] [–no-ansi] [-n|–no-interaction] [-s|–shell] [–process-isolation] [-e|–env=”…”] [–no-debug] [–jms-job-id=”…”] [–current-user=”…”] [–current-organization=”…”] [–disabled-listeners=”…”] command

    [RuntimeException]
    The command terminated with an exit code: 1.

    What could this mean? At first I thought a permission issue but I sudo rm -R dev_old with no problems…

    Any ideas

    #14870

    Alexander
    Oro Core

    Hi, @alex_barylski

    It looks like permissions issues.
    Execution of sudo rm -R dev_old means root privileges, what’s why you’ve got no problems with that.
    So,
    – try giving chmod 775 permissions to the /app/cache/ and all it’s (just for diagnosis reason)
    – and do you run something with ‘sudo’ ? this may cause the problem. Please check directories/files owner
    – also try to completely delete all inside /app/cache and rerun oro:install again

    Additionally, please refer to http://symfony.com/doc/current/book/installation.html#checking-symfony-application-configuration-and-setup for setting up the permissions.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.