ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by adriwan_kenoby adriwan_kenoby 7 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #30868

    kenzoj
    Participant

    I recently installed a fresh version of OroCrm but I realised my Jobs queue is not getting populated by any job.
    I am trying to synchronise a Magento website but nothing get transfered.

    Running the shell command app/console oro:cron –env=prod does not produce errors nor effects.

    Do you have any suggestion to solve the issue?

    Thank you very much.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Replies
  • #32628
    Mike Kudelya
    Mike Kudelya
    Oro Core

    Hi

    In 2.0 version we introduced new Job Queue Engine. Please run this command, which processes all incoming messages and creates jobs:

    #32718
    adriwan_kenoby
    adriwan_kenoby
    Participant

    I have installed the version 2.0 of OroCRM, add crontab for oro:cron and use supervisord for clank server and oro:message-queue:consume bur I have still nothing in the job queue. It works only when I started it manually.

    What I have forgotten ?

    #32719

    kenzoj
    Participant

    Did you create the cron entry for
    app/console oro:cron --env=prod ?

    #32721
    adriwan_kenoby
    adriwan_kenoby
    Participant

    Yes I have, which version are you using ?

    It seems the problem appears only on 2.0 version, with the 1.10.16 version their is no problem the jobs list is filled.

    #32772
    Mike Kudelya
    Mike Kudelya
    Oro Core

    Hi

    I’m using version 2.0.1. Here are my steps to setup the supervisor.

    – Add a “sample” Supervisor configuration:

    – Add the following to the config:

    – Run supervisord:

    – Periodically run:

    I saw that the config file contains logfile parameter. Can you please check the log file, it may contain errors or other useful information.

    #32782
    adriwan_kenoby
    adriwan_kenoby
    Participant

    Thanks Mike !

    I had solved my problem, on my server this processes have to be executed as root. Other way processes are always interrupted. On my laptop their is no problem processes are executed as user.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.