ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Mike Kudelya Mike Kudelya 7 months, 2 weeks ago.

  • Creator
    Topic
  • #30470

    vladimir.petrov
    Participant

    Hi,
    I extended the user entity, added import button in a placeholder but the import button does not show up? Why?
    The export and create buttons show up.

    My first post here got semi-answered; my second got no answer so far. Will this one get any answer?
    If posts get no answers what is this forum for?

    Thanks.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Replies
  • #30487
    Dima Soroka
    Dima Soroka
    Oro Core

    Hi Vladimir

    This forum is a place for our community to collaborate around issues and questions they have about Oro products. To make collaboration productive, questions should be clearly described. Based on the question in this post i don’t know if somebody can help you as it is not clear what you have done in the code and why it doesn’t work.

    #30658

    vladimir.petrov
    Participant

    Hi,
    in placeholders.yml I have:
    placeholders:
    view_navButtons_before:
    items:
    pim_user_import: ~

    items:
    pim_user_import:
    template: CamaoOroUserImportBundle:User:index.html.twig
    applicable: @oro_ui.placeholder.filter->isInstanceOf($entity$, %oro_user.entity.class%)
    # acl: orocrm_user_create

    In index.html.twig
    {% extends ‘OroUIBundle:actions:index.html.twig’ %}
    {% import ‘OroUIBundle::macros.html.twig’ as UI %}
    {% set gridName = ‘users-grid’ %}
    {% block navButtons %}
    {% include ‘OroImportExportBundle:ImportExport:buttons.html.twig’ with {
    entity_class: entity_class,
    exportProcessor: ‘oro_user’,
    exportTemplateProcessor: ‘oro_user’,
    importProcessor: ‘ui.add’,
    importTitle: ‘Import’,
    datagridName: gridName
    } %}

    {% endblock %}

    I don’t see the ‘create user button’ although I inherit from user. Why is that I don’t see the create button?

    Thanks in case there is solution.

    #31613
    Mike Kudelya
    Mike Kudelya
    Oro Core

    Hi

    In my custom OroBundle i have created src/Custom/Bundle/OroBundle/Resources/config/placeholders.yml:

    and template src/Custom/Bundle/OroBundle/Resources/views/User/placeholder.html.twig:

    Here is a result:

    I’m running on 1.10.14 on dev mode. If you don’t see the result, try to clear cache.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.